ALEXANDRA VAN DER LEE

ALEXANDRA

ALEXANDRA

“Be the kind of leader you would like to follow”

Leiderschap is het goede voorbeeld geven. Het verschil maken. Dicht bij jezelf durven blijven en kwetsbaarheid laten zien. Richting geven en samen met het team de stappen zetten om het doel te bereiken. Het team te ondersteunen, om het zélf te kunnen doen.

Wat maakt iemand een goede leider? Wat is er nodig om een team in beweging te krijgen? Deze vragen intrigeren me, net zoals waarom mensen bepaalde keuzes maken. Durven ze te luisteren naar zichzelf, naar wat ze werkelijk willen? Ik ben een intuïtieve leider & coach met ruime ervaring in bedrijfsleven en overheid op zowel operationele als strategische posities. De ervaring die ik in die rollen heb opgedaan gebruik ik om door te geven aan anderen.

Ik geloof dat wanneer mensen hun talenten kunnen inzetten ze meer energie hebben, beter presteren en gelukkiger zijn. Mijn doel is om mensen (weer) in contact te brengen met hun innerlijke kracht en hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Mijn kracht is mijn vermogen om zonder oordeel te luisteren, de ander te spiegelen en hem te helpen om zijn eigen keuzes te maken. Ik mag de ander begeleiden op zijn eigen pad. Ik breng rust en reflectie in gesprekken en creëer daarmee een veilige omgeving om te groeien.

Meer over Alexandra weten? Ga naar haar website of LinkedIn profiel.

Back to top