PATRICIA AERTS

PATRICIA

PATRICIA

Patricia Aerts (1970): Ik werk graag aan de zin van samenwerken: het (weer) ‘wakker’ maken van potentieel van mensen in teams en organisaties.  Door het versterken van leiderschap en het collectief: de kwaliteit van de interactie tussen mensen. Waarmee zowel de organisatie als de mensen de doelen met (meer) gemak realiseren. Mensen in organisaties leiden vaak aan collectieve, negatieve patronen. En raken ‘vast’: ze zien ze zelf niet meer of weten niet meer hoe die te keren. Wijzen naar elkaar of juist naar zichzelf. Door die patronen raakt de zin, het waarom uit beeld en lekt energie en plezier weg. Ons werk is de mogelijkheid bieden tot herstel van relatie met jezelf,  anderen en het werk (en je leven).  Dat is ontwikkeling.

 

Als expert op het gebied van groepsdynamiek en systeemontwikkeling, leiderschap en (team)coaching put ik uit deze domeinen bij trajecten voor organisatie-ontwikkeling. Mijn kracht zit in de combinatie van het  ontwerpen van impactvolle verander-interventies en echt met de klant samenwerken. Partner zijn, ook als het spannend is. Daarnaast heb ik een heldere blik in mijn analyse,  kom ik tot de kern in mijn begeleiding, communiceer ik zorgvuldig en betrouwbaar.
[if !supportLineBreakNewLine]
[endif]

Mijn kennis, ervaring en liefde voor het ontwikkelvak bouwde ik in de afgelopen 25 jaar op. Daarnaast heb ik veel geleerd door juist letterlijk met ‘mijn voeten in de klei’ te staan. Ik heb oa als manager HR bij een fusiegemeente en als manager bij de Baak ervaring opgedaan met zgn ‘leidinggeven aan professionals’ en met hoe hardnekkig het soms is, om in een organisatie ‘dingen voor elkaar te krijgen’. Die ervaring maakt mede dat mijn manier van begeleiden en ontwerpen van ontwikkeltrajecten vaak goed aansluiten bij de realiteit in een organisatie.

Meer informatie over mijn ervaringen kun je lezen nalezen via LinkedIn.

Back to top