ONZE OPLEIDINGEN  

We hebben onze jaren ervaring in het begeleiden van organisaties, leiders en teams gebundeld en vertaald naar onze systeemgerichte opleidingen. Ben jij opzoek bent naar echte verdieping van je leiderschap en klaar voor een next level? Wil jij MT’s, teams en projecten bouwen die effectief samenwerken, vol energie én resultaten? Neem een kijkje bij onze opleidingen en maak een afspraak voor een intake. Of bekijk hieronder de ervaringen van mensen die je voor gingen. Eerst even kennismaken of proeven? Dat kan, zie onze webinars en tasterworkshops. 

Teamcoaching, Organisatieontwikkeling, Persoonlijk leiderschap

Leergang TopTeams! 

Wil jij serieus aan de slag? Met jezelf, leiderschap, groepsdynamica en interventies die in teams werken? Dan is deze leergang voor jou. Diepgaand, persoonlijk en praktisch. 6 groepsdagen aangevuld met online modules.

Werkplaats TopTeams! 

(vervolg op Leergang) Wil jij verdiepend samen leren, en in je eigen praktijk verder met systeemdenken, jouw leiderschap, groepsdynamica en interventies die duurzaam werken? Dan is de Werkplaats jouw doorgaande leerteam. 

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS 

Wilna de Koning, Manager

Deze leergang heeft me geleerd dat gedrag nooit alleen maar persoonlijk is maar steeds ook iets zegt over het systeem. Dat was voor mij een grote eye-opener, waardoor ik nu met een ruimere en mildere blik kan kijken naar anderen én mezelf en dit helpt me om tot effectievere vormen van gedrag te komen

John Wisse, managing partner

Ik merk in de praktijk dat de verbinding met mijn teams en teamleden een nieuwe dimensie krijgt. Dat komt vooral omdat de insteek van TopTeams zo anders is dan wat ik gewend ben. Het geeft een nieuwe visie op hoe teams functioneren, wat er allemaal gebeurt in de teams. Vooral ook binnen de teamleden en ertussen.

Paul van Caulil, Manager Choco van Delicia B.V.

Je leert interactief hoe je jouw informatieoverdracht kunt structureren en hierbij kunt bewerkstelligen dat iedere deelnemer zijn input levert en zich gewaardeerd voelt. Het werkt voor iedereen fijner en beter zonder ruis in de communicatie. Een dikke aanrader voor iedere manager.

Barbara Takacs, trainer/coach

Waarom deze opleiding aanvullend is, is omdat het niet blijft bij mooie verhalen over systemen, maar je echt helpt in de praktijk

De coaches werken gestructureerd en transparant; walk the talk. Met veel humor en een schat aan ervaring en kennis

Sten van der Pennen, Manager Logistiek

De Leergang TopTeams heeft voor mij veel betekend op het doorgronden van de redenen waarom een collega op een bepaalde manier kan reageren en hoe je hiermee om kunt gaan.

Gratis webinar

Taster TopTeams

Liever eerst even kennismaken of komen proeven? We geven regelmatig een webinar en twee keer per jaar een taster. We hopen je daar binnenkort te zien!

Wil jij verkennen of de opleiding wat voor je is? Stuur ons een berichtje en we kijken er samen naar!