KIM PLESMAN

Kim Plesman

KIM

Ik werk als coach, trainer en facilitator in organisaties. Ik begeleid professionals in hun ontwikkeling naar een meer vervuld, gelukkiger (werkend) leven. Ik combineer mijn expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap, communicatie, mindfulness en compassie in sessies die inspireren tot transformeren.

Hieronder lees je meer over mijn visie op bewust persoonlijk leiderschap.


“Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.” ― C.G. Jung

Hoe je denkt, je voelt en je gedraagt wordt voor meer dan de helft van de tijd bepaald door automatische, vaak ineffectieve patronen. Zou je dingen anders willen doen maar vind je het lastig om te veranderen? Uit sommige onderzoeken blijkt zelfs dat onze onbewuste gewoontes 80% van ons leven sturen. Best belangrijk nieuws, als je je even voorstelt wat dat eigenlijk betekent.
Als je wilt ontdekken wat dat betekent voor hoe je je werk doet, voor welk werk je doet, wat dat betekent voor hoe je samenwerkt en hoe je reageert op de wereld om je heen, je relaties en je gezondheid, ben je bij mij aan het juiste adres.

Als je verlangt naar meer regie, (be)grip, meer plezier en resultaat, bieden je onhandige, ineffectieve gewoontes in je gedrag een schatkamer aan mogelijkheden.

Ik doe niets liever dan vriendelijk bewust maken van wat je drijft en waar je naartoe wilt. Ik verhelder en breng zaken vlot tot de kern. In gesprek en ondersteund door oefeningen en werkvormen ondersteun ik je, zodat jij jezelf kan bevrijden van je belemmerende patronen. Ik bied je een combinatie van gesprekken gericht op inzicht, training om nieuwe vaardigheden te leren en versterken, en tools om in je dagelijks leven te gebruiken in je proces van verandering. Zodat je kunt gaan leven zoals jij wilt, met keuzes waar jij blij van wordt.

Mijn aanpak is professioneel, persoonlijk, onderzoekend, creatief en waarderend. Ik houd ervan om je een klein beetje op, en wakker, te schudden en samen te onderzoeken waar je enthousiast van wordt en hoe je daar kunt komen vanaf hier. Ik ben goed in het bedenken van kleine stapjes naar je grote doelen en loop graag een stukje naast je op dat pad.

Wil je meer informatie over mij? Ga dan naar mijn LinkedIn profiel. Of lees verder op mijn eigen website.

Back to top