JANNEKE MAAS

Janneke Maas

JANNEKE

Mijn overtuiging is dat wij als mensen gemaakt zijn voor contact en verbinding, ons brein is “hardwired that way”.  Het intrigeert en ontroert me wanneer het lukt om in ons handelen te verbinden en samen iets moois neer te zetten. Even interessant vind ik hoe we  afstand te creëren. Frustraties bij elkaar op te roepen en in patronen terecht te komen die we eigenlijk niet willen. 

Ik heb er mijn beroep van gemaakt om te werken met mijn fascinatie; interactie tussen mensen en in groepen. Daar leer ik nog iedere dag in samen met mijn opdrachtgevers en collega’s. Mijn ervaring leert me dat wanneer een organisatie of team een probleem heeft, er in die groep alle informatie aanwezig is die hen een oplossing kan bieden. De uitdaging van het team is om die informatie boven te krijgen en deze dan echt te horen. Mijn uitdaging is om een organisatie of team te trainen telkens weer nieuwsgierig te worden naar hun eigen gedrag en interactie. 

Ik heb een achtergrond als Organisatie psycholoog. Om mijn eigen nieuwsgierigheid te voeden en onderhouden volg al een aantal jaren trainingen aan het Systems Centered Training and Research Institute, Inc (USA). Ik neem deel aan een ervaringsgroep, waar ik telkens opnieuw leer van de onderstoom. Daarnaast volg ik trainingen waarin ik mijn vaardigheden onderhoud en uitbreid in het werken met groepen onder hoogspanning.  

Natuurlijk is er meer te vertellen over mijzelf, mijn achtergrond en ervaring. Ben je nieuwsgierig geworden? Schroom niet om je vragen te stellen. Je kan me bellen of mailen.

Meer informatie over mijn ervaringen kun je lezen nalezen via LinkedIn.

Back to top