TEAMDAG(EN)

Wil je met het (management) team gefaciliteerd worden op een “heidag”? Of zoek je naar een middel om met je medewerkers een impuls te geven aan een organisatieverandering? Of heb je een specifiek onderwerp waar je als team mee aan de slag wilt?

TOP TEAMWERK begeleidt niet alleen gedurende een langere periode een organisatie of team bij het behalen van haar doelen. Ook voor kortere interventies kun je bij TOP TEAMWERK terecht.

TOP TEAMWERK biedt drie interventies aan die jouw organisatie of team de gewenste impuls geven: de workshop Impuls, teamdagen en heidagen.

Workshop Impuls:

Deze workshop van een dag is geschikt voor organisaties die aan de start van een verandertraject betrokkenheid en commitment aan de nieuwe koers willen creëren. De focus ligt daarbij op wat jij, samen met jouw collega’s, kunt doen om de gewenste beweging in gang te zetten. In deze workshop werken we met wat er zich in het moment voordoet, fungeren de deelnemers als elkaars coach, leer je het goede gesprek te voeren en flexibeler te reageren in gesprekken. Klik hier voor meer informatie

Teamdagen:

Een teamdag is geschikt voor startende teams. Tijdens deze afwisselende dag leren de teamleden elkaar beter kennen en leggen we een goede basis voor de toekomstige samenwerking.

Heidagen:

Heidagen zijn een geschikte interventies voor bestaande teams. In één of meerdere dagen staat het voeren van ‘het goede gesprek’ centraal. In overleg bepalen we de doel(en) voor de heidag. Tijdens de dag faciliteert en coacht TOP TEAMWERK het team op de doelen en besteden we aandacht aan wat er in het moment gebeurd.

Back to top